Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Ons verhaal

Onze roots liggen in de bourgondische zuidelijke regio van Nederland. Samen eten zit in onze natuur en wij begrijpen wat gastvrijheid is. De outdoor cooking producten van FORNO zijn een lust voor het oog, ook wanneer ze niet gebruikt worden.

Binnen elke cultuur heeft vuur betekenis. In een tijd van toenemende polarisatie is het belangrijk dat wij elkaar blijven ontmoeten. Onze samenleving verschuift steeds meer naar de online-wereld. Laten wij elkaar uitdagen om te leven in het nu: samen koken, gesprekken voeren en zijn. En dat alles rondom het vuur.

Zo hebben wij ons ontwikkeld tot een gewaardeerde one-stop-shop voor de outdoorchef en retailer. Wij willen jou inspireren en helpen groeien door als partner naast je te staan.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bekijk de mogelijkheden.

Waar wij voor staan

VAN A TOT Z

Van concept en ontwerp, tot productie en leveren. Wij bestrijken de hele waardeketen en streven ernaar om bij elke stap de waarde voor onze klanten te maximaliseren.

INNOVATIE MET IMPACT

Wij innoveren elke dag om onze producten en diensten te verbeteren en bieden onze klanten de best mogelijke inzichten en oplossing.

SAMEN GROEIEN

Wij geloven in het bevorderen van groei, het helpen van onze medewerkers om professioneel te groeien en het in staat stellen van onze partners en klanten om hun bedrijf te laten groeien.

KEEP IT SIMPLE

Wij omarmen authenticiteit en eenvoud. Dit zie je terug in onze nuchtere houding en eigentijds producten met Dutch design.